O AMPLASEZI ORIUNDE DOREȘTI

Cumpără-ți propria căsuță de vacanță Moon Resort!

Scapă de grija autorizațiilor și de costurile enorme care apar atunci când achiziționezi o casă de vacanță sau când o construiești de la 0.

În funcție de preferințele tale, te ajutăm noi cu construcția, finisarea și mobilarea căsuței, astfel încât tu să o iei la cheie!

Pe lângă experiența directă în urma construirii a 12 căsuțe Moon Resort, constructorii noștri au o experiență de peste 15 ani în domeniu, astfel încât vor putea veni cu soluții și idei inedite în funcție de nevoie dumneavoastră.

Dacă doriți să achiziționați o căsuță la cheie, completați formularul prezent în pagină sau ne puteți suna la numerele prezente pe website, pentru a lua legătura cu unul din reprezentanții noștri.

MOON JULIET

Suprafață utilă : 24 mp

Ideală pentru o familie cu un copil sau cupluri, acest tip de căsuță a fost la mare căutare în resortul nostru, fiind atât de cerută, încât am fost nevoiți să suplimentăm cererea, construind câte 1-2 căsuțe noi, la fiecare 2 luni! 

Prețurile pentru acest tip de căsuță încep de la 19.500€ și variază în funcție de tipul de finisaje pe care dumneavoastră îl veți alege.

MOON CALISTO

Suprafață utilă : 34 mp

Acest tip de căsuță este cel mai recent concept al nostru, idee care a venit în urma cerinței oamenilor de a sta mai multe persoane cazate în același loc (o familie cu 2 sau mai muți copii sau un grup de prieteni).

Prețurile pentru acest tip de căsuță încep de la 23.500€ și variază în funcție de tipul de finisaje pe care dumneavoastră îl veți alege.

MOON HYPERION

Suprafață utilă : 48 mp

Un model de căsuță cu foarte mult spațiu util, care pe lângă living + kitchinetă, vine și cu TREI dormitoare și două băi. În felul ăsta, toată lumea are parte de spațiul de care au nevoie! 

Prețurile pentru acest tip de căsuță încep de la 29.500€ și variază în funcție de tipul de finisaje pe care dumneavoastră îl veți alege.