Moon Resort

O AMPLASEZI ORIUNDE DOREȘTI

Cumpără-ți propria căsuță de vacanță Moon Resort!

Prețuri începând de la 19.000€. Prețurile variază în funcție de tipul de finisaje pe care dumneavoastră îl veți alege și de dimensiunea căsuței.

Scapă de grija costurilor enorme care apar atunci când achiziționezi o casă de vacanță sau când o construiești de la 0.

În funcție de preferințele tale, te ajutăm noi cu construcția, finisarea și mobilarea căsuței, astfel încât tu să o iei la cheie!

Pe lângă experiența directă în urma construirii a 12 căsuțe Moon Resort, constructorii noștri au o experiență de peste 15 ani în domeniu, astfel încât vor putea veni cu soluții și idei inedite în funcție de nevoie dumneavoastră.

Dacă doriți să achiziționați o căsuță la cheie, completați formularul prezent în pagină sau ne puteți suna la numerele prezente pe website, pentru a lua legătura cu unul din reprezentanții noștri.

MOON JULIET

Suprafață utilă : 24 mp

Ideală pentru o familie cu un copil sau cupluri, acest tip de căsuță a fost la mare căutare în resortul nostru, fiind atât de cerută, încât am fost nevoiți să suplimentăm cererea, construind câte 1-2 căsuțe noi, la fiecare 2 luni! 

MOON CALISTO

Suprafață utilă : 34 mp

Acest tip de căsuță este cel mai recent concept al nostru, idee care a venit în urma cerinței oamenilor de a sta mai multe persoane cazate în același loc (o familie cu 2 sau mai muți copii sau un grup de prieteni).

MOON HYPERION

Suprafață utilă : 48 mp

Un model de căsuță cu foarte mult spațiu util, care pe lângă living + kitchinetă, vine și cu TREI dormitoare și două băi. În felul ăsta, toată lumea are parte de spațiul de care au nevoie!