Moon Resort

Dotările căsuțelor

Când am conceput căsuțele, am încercat să luăm în calcul toate lucrurile de care cineva ar avea nevoie, când este cazat la noi. Prin urmare, veți găsi o serie de dotări care sunt menite să vă facă șederea mai plăcută și să nu simtiți că ceva vă lipsește.

Măsuță și scaune de dining

Un colțișor al vostru, special amenajat pentru a putea lua masa, cu un view de neuitat.

Cablu TV + Netflix

Dacă sunteți plecați de acasă, nu înseamnă că trebuie să ratați emisiunile sau serialele voastre preferate. După o zi de drumeții, o cană de ceai în pat și un episod din serialul preferat, e fix ce aveți nevoie.

Baie complet utilată

Băile noastre sunt echipate complet pentru a beneficia de toate condițiile necesare, iar de fiecare dată când cineva se de-cazează, sunt dezinfectate integral pentru siguranța dumneavoastră.

Microunde și veselă.

În fiecare căsuță există veselă, cuptor cu microunde și o mică plită, ca dumneavoastră să vă puteți încălzi anumite lucruri sau să vă pregătiți un mic dejun rapid.

Șemineu electric

Șemineul nostru cu două trepte de căldură, este ideal pentru a completa atmosfera intimă dată de căsuțele noastre, dar menține și o temperatură optimă în cameră.

Aparat cafea

În fiecare căsuță veți găsi câte un aparat de cafea, împreună cu suficiente capsule cât să puteți savura cafeaua în fiecare dimineață petrecută la noi, în timp ce admirați priveliștea superbă.

Frigider

Țineți-vă la rece toate băuturile în frigiderul prezent în spațiul de sub microunde.