Moon Resort

De ce să ne alegi

De ce
Moon Resort?

Dezinfectăm și curățăm Ne luăm măsuri speciale de precauție când vine vorba de igiena și dezinfectarea camerelor. De aceea check in-ul se face la ora 16:00, iar check out-ul la ora 11:00, pentru a avea suficient timp în curățenia și aerisirea camerelor. Decorațiuni de sărbători Ce poate fi mai frumos decât să îți petreci sărbătorile la munte? Să le petreci la Moon Resort! Decorăm toate căsuțele pentru ca dumneavoastră să simțiți atmosfera sărbătorilor din plin! Intrări separate Pentru siguranța și intimitatea dumneavoastră, fiecare căsuță are intrare separată, astfel încât să nu vă intersectați cu nimeni și să beneficiați de spațiul privat pentru a vă relaxa așa cum se cuvine.

Peisaje de neuitat, văzute din pat

După ce stai o zi în primul resort de căsuțe mobile din România, îți vine să faci rost de o poțiune magică, să micșorezi căsuța, să o bagi în rucsac și să pleci cu ea în spate. Pentru că la baza proiectului a stat ideea de unicitate, care caracterizează cel mai bine resortul de care te îndrăgostești la infinit.

Echipată cu tot ce ai nevoie pentru un sejur de neuitat, Moon e paradisul în care te refugiezi departe de ochii lumii, vizuina high-class în care evadezi din agitația cotidiană.

Așadar, până să ajungi pe lună și să plătești 250.000 de dolari pe călătorie cu navetele spațiale Virgin ale miliardarului britanic Richard Branson, poți să faci primul pas pe lună la Moon.

E cadrul perfect în care poți să-ți petreci timpul alături de prietenii tăi și de copii. Pe măsură ce ți se deschide în fața ochilor, afli câtă atenție pentru detalii, știință și ce glazură de dragoste s-au pus pentru a fi construită.

Avantaje și facilități

CEL MAI INEDIT CADOU

Cumpără un Gift Card

Indiferent că este vorba de o ocazie specială sau pur și simplu vrei să oferi cuiva un cadou, Gift Card-ul Moon Resort este cea mai inedită soluție! Cumperi un Gift Card, iar persoana căreia i-l oferi, îl poate folosi să își rezerve o căsuță oricând* dorește!

*În limita disponibilității camerelor.

Fie că ești pasionat de ATV-uri, excursii Off-Road sau pur și simplu ai chef de o drumeție pe munte, la noi îți poți achiziționa direct activitatea preferată, cu plecare* chiar de la căsuțele Moon Resort! 

*Pot suferi modificări în program în funcție de perioade.